Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate pentru Aplicația Mobilă Bigmobila

Ultima actualizare: 01.09.2023

Bun venit în Politica noastră de Confidențialitate! Aici veți găsi informații detaliate despre modul în care Bigmobila ("noi", "compania") colectează, utilizează și protejează datele dumneavoastră personale în cadrul aplicației noastre mobile. Această politică este importantă și vă recomandăm să o citiți cu atenție.

Informații colectate

1.1. Date personale Aplicația noastră mobilă poate colecta următoarele date personale:

  • Numele și prenumele

  • Adresa de e-mail

  • Numărul de telefon

  • Adresa poștală

Aceste informații sunt colectate în scopul îmbunătățirii experienței utilizatorilor și pentru a vă oferi servicii personalizate.

1.2. Date de utilizare Colectăm informații cu privire la modul în care utilizați aplicația noastră, cum ar fi paginile vizitate, produsele căutate și acțiunile întreprinse. Aceste date ne ajută să îmbunătățim funcționalitatea și să adaptăm ofertele și recomandările noastre.

Utilizarea informațiilor

2.1. Personalizarea experienței utilizatorilor Utilizăm informațiile colectate pentru a personaliza și îmbunătăți experiența utilizatorilor, oferindu-vă recomandări de produse și servicii adaptate preferințelor dumneavoastră.

2.2. Comunicare Putem utiliza datele personale pentru a vă transmite comunicări legate de contul dvs., oferte speciale, promoții și actualizări ale serviciilor noastre.       

Partajarea datelor

Nu vindem, nu transferăm și nu partajăm datele personale colectate cu terțe părți fără acordul dum  neavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau în cazul în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate.

Securitatea datelor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale și să utilizăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea, divulgarea sau modificarea acestora.

Drepturile utilizatorilor

Dacă doriți să accesați, corectați sau ștergeți datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail pentru suport]. Vom răspunde cererilor dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică. Vă recomandăm să verificați această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Vom afișa data ultimei actualizări în partea de sus a acestei politici.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Mulțumim pentru utilizarea aplicației noastre!

Echipa Bigmobila

 

Share post:

Toate categoriile